Kluci, holky a Stodůlky. - Bernardinová, Eva, 1931-2016 (Střelka (Albatros), 1989)
Vyprávění o desetileté Aničce a nyní už dospívajícím Honzovi Voříškových, o jejich rodičích, kamarádech a kamarádkách, o škole a Honzově první lásce.